2 - 2

Graveland 's C2

C-junioren zaterdag, C3, 3e klasse 18

8 november 2014 12:00

Laren C3 mocht het vandaag opnemen tegen de C2 van Graveland onder aanvoering van Bob Wiegmans. Ik kwam halverwege de 1ste helft met mijn camera aanvliegen. Op dat moment stond Laren met 0-2 achter en had Laren het moeilijk om van hun eigen helft te komen. Graveland vooral fysiek sterk.
Bij rust en natje en goed woordje van Bob. En zo begon Laren aan de 2de helft van hun wedstrijd. Met meer vechtlust creëerden ze toch steeds meer kansen. Laren kwam daardoor steeds vaker op helft van de tegenstander en zorgde voor onrust bij Graveland. Vanuit een vrije trap kwam Laren zijn 1ste doelpunt. Hoog voor het doel, net over de verdediging heen kwam de bal terwijl de keeper aan de grond genageld stond in de linker hoek. 1-2 en nog zeker 20 minuten te gaan.
Voor de 2-2 kwam was er aan beide zijde een strafschop. Rick de keeper van de C3 stopte de bal met een perfecte reflex. En zo kreeg Laren aan de andere kant ook een strafschop mee maar werd ook tegengehouden door de keeper. De spanning was hoog, zeker omdat Laren steeds meer dreigend was. Uiteindelijk zorgde dat voor de 2-2. Ook hier een hoge bal voor doel die nog net even een tikje meekreeg en in het doel belande van Graveland.
Tegen het eind van de wedstrijd bleef het dreigend voor het doel van Graveland maar mocht niet meer lukken voor het einde van de wedstrijd. Mooi resultaat, en zo zie je maar blijven werken en op die manier toch met punten thuis komen.