Competitie D2 weer van start

Competitie D2 weer van start

Loosdrecht D1

1 - 0

Laren 99 JO13-2

Competitie

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 39

Datum

14 februari 2015 9:00

Accommodatie

Sportpark Humphrey Mijnals
Rooseveltlaan 1116
3526BT
UTRECHT
tel. 030-2800529

Na een lange winterstop en diverse aflastingen door het slechte weer werd er dan eindelijk weer gevoetbald en wel tegen de plaatselijke SV uit Loosdrecht. Ook stond het team onder leiding van de twee nieuwe coaches Remon en Jelmer, die de taken hebben overgenomen van Erik-Hans. 

Tijdens de warming-up werd er een beetje verschrikt opgekeken naar de uit de kluiten gewassen tegenstanders van Loosdrecht. Echter wezen de coaches de spelers op het feit dat diegene die niet groot is, slim moet zijn en dus lekker het balletje rond moet laten gaan. Ook werd benadrukt om lekker plezier te maken en niet te mopperen als het wat minder gaat, aldus geschiedde. 

De wedstrijd begon en SV Laren durfde fel van zich af te bijten en zich aan de opdracht te houden om simpel te voetballen. Onder leiding van de nieuwe aanvoerder Lucas bleef Laren in de beginfase aardig overeind tegen het fysiek sterke Loosdrecht. Echter was een hoog schot van Loosdrecht onhoudbaar voor de keeper Mustafa. 1-0 achter. De schrik sloeg even toe, maar SV Laren herpakte zich snel weer en probeerde met mooie combinaties te komen tot het vijandelijke doel. Helaas stond er een sterke laatste man en een goede keeper op goal die een schier onhoudbare vrije trap van Colin wist te keren. Sv Laren had het betere van het spel en het plezier straalde ervan af en niet in mindere mate bij het publiek van deze wedstrijd. 

In de rust werd er op aangedrongen te blijven voetballen. Dan komen de kansen altijd. Verder werd er ook gezegd niet bang te zijn voor de jongens van Loosdrecht en het duel aan te gaan. De jongens reageerden met een passend antwoord... Een fel SV Laren met onder andere een sterk spelende Koen en Bas die speciaal voor deze wedstrijd eerder was teruggekomen uit Maastricht! Er ontstond een leuke wedstrijd waarbij Mustafa zich als keeper meerdere malen wist te onderscheiden, maar ook de aanvallers Alexander, Kick en Mees zich dreigend toonde aan de andere kant. Helaas werd er niet meer gescoord ondanks twee grote kansen in de slotfase. 

Al met al was het resultaat misschien niet zo leuk, maar het vertoonde spel en plezier bij alle spelers, ouders en coaches des te meer. Er wordt dan ook weer met smart naar de volgende wedstrijd tegen Breukelen. 

Opstelling: Mustafa; Luca, Bas, Lucas en Ferron; Koen, Colin en Storm; Mees, Alexander en Kick. Wissels: Zeb en Ivan

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!