Scheidsrechter

Sluijs, A. vd

Accommodatie

Onbekend

Woensdagavond 22 april 2015. Gezien de hoeveelheid nog te spelen wedstrijden zijn er een aantal doordeweeks gepland. Deze avond mochten we tegen de nr. 3, de C2 van Roda’46 met 4 punten verschil maar wel een wedstrijd minder gespeeld. Dus een belangrijke wedstrijd voor Laren.

Roda’46 kwam met zwaar geschut; 4 coaches, filmploeg en 3 spelers van de C1 die 2e divisie speelt. En met die verwachting hebben Marcel en mijzelf ook de ploeg proberen voor te bereiden. 200% inzet en vanuit je eigen kracht en kunde voetballen. En dan ook nog eens 3 spelers geblesseerd zodat wij dankbaar gebruik hebben gemaakt van Koen, Cobe en Raoul uit de C2.

Na voorbereiding en warmlopen begonnen we aan de wedstrijd op veld 1. Jan Willard had voor de wedstrijd nog de laatste konijnengaten opgevuld. Dank aan Jan! Begin van de wedstrijd stond Laren onder druk. De jongens van de C1 vooral op hun hart gedrukt om geen millimeter ruimte te geven. Dat zorgde ervoor dat Roda’46 nauwelijks kansen kreeg. Dat leiden soms tot enige frustratie bij een aantal spelers van Roda’46. Laren was in deze fase vooral gevaarlijk via de counter. Roda’46 had op haar beurt 5 man in de verdediging dus ook voor Laren echt weinig goede kansen. En zo met rust stond het 0-0.

Tweede helft een iets andere opstelling. Deze tweede helft was Laren sterker aan het worden en dat bleef ook de gehele helft zo. Vooral de rust in het spel en zodoende de bal goed rond laten gaan maakte Laren sterk. Roda’46 kwam hierdoor niet meer echt gevaarlijk voor het doel van Laren (met uitzondering van afstandsschoten en corners) terwijl Laren juist meer de overhand kreeg. Minstens twee goede kansen om in te schieten maar helaas geen treffer. Dit alles zorgde voor een spannende wedstrijd waarbij de teams zeer zeker aan elkaar gewaagd waren. En zo bleef het 0 tegen 0. Complimenten aan de jongens van Laren voor hun inzet en spel en daarnaast Cobe, Raoul en Koen bedankt voor het invallen.