Laren’99 maatje te groot voor Candia’66 (Bron: Grebbe Krant)

0 - 3

Laren 99 1

Groep 2 41

5 september 2020 14:00

Candia’66 keek bij rust al tegen een flinke achterstand aan tegen Laren’99. Het betrof hier de tweede wedstrijd om het KNVB- districtsbekertoernooi. De eerste wedstrijd wist de Rhenense 4e klasser te winnen, maar tegen Laren’99 bleek de ploeg van trainer Dick Boon niet opgewassen. Bij rust stond er al een 0-3 stand op het scorebord. In de tweede helft bood de Rhenense formatie duidelijk meer tegenstand en schiep het ook wat kleine kansen. Candia’66 was de betere ploeg maar een tegendoelpunt zat er niet in.

Laren miste in de eerste helft een penalty om vervolgens voor de rust 3 keer te scoren middels Joey Franken, Rick Hoofd en Rutger Nordemann.
Volgende week zaterdag speelt Laren om 14.30 de laatste (en lastigste) bekerwedstrijd tegen SCH uit Harmelen. Daarna wacht de competitie met de eerste thuiswedstrijd tegen 't Gooi.