Nummer 2
88'

3e klasse C

3 oktober 2020 14:30

Troosteloze omstandigheden op het sportpark van het Amersfoortse CJVV, door de coronamaatregelen mag er geen publiek de komende weken aanwezig zijn bij de wedstrijden. Het komt de ambiance niet ten goede, maar gelukkig staat de techniek niet stil en kon de wedstrijd via een live-stream verbinding toch gevolgd worden.
Trainer Roest moet het nog steeds stellen zonder de geblesseerde spits Jordi Karssen en aanjager Thomas Roest en was koploper CJVV de geduchte tegenstander.
De eerste helft zag een beter CJVV, waarin Laren uitblonk in foutieve passes en was de bal soms een lastig object, Laren kreeg niet echt vat op de tegenstander en wist CJVV ook weinig te creëeren, al moest de herstelde Wouter Boogers In de 30ste minuut handelend optreden om een doelpunt van CJVV te voorkomen. Laren kon er niet veel meer tegen inbrengen door soms goed te counteren en leverde dat in de 35ste minuut een serieuze mogelijkheid op die helaas niet succesvol werd afgerond.
CJVV was middels hun corners al een paar keer gevaarlijk geweest, en was het ook deze spelhervatting die in de 40ste minuut doeltreffend werd ingekopt en keek Laren vlak voor rust tegen een achterstand aan.
De tweede helft was nauwelijks begonnen en heeft de bank van Laren het tweede doelpunt niet gezien, Laren was waarschijnlijk de thee nog aan het verwerken en keken onverhoeds tegen een 2-0 achterstand aan.
Vanaf dat moment toonde Laren zijn veerkracht, werd er agressiever gevoetbald, werden de duels gewonnen en was Laren de betere ploeg. Met jeugdige invallers probeerde trainer Roest halverwege de tweede helft nog een beter resultaat te forceren, maar helaas mocht dit ook niet baten. Helaas werd er niet gescoord en kunnen we met wisselende gevoelens terugkijken op deze wedstrijd met als positief punt dat Laren in de tweede helft de teleurstelling wegslikte en vol overgave bleef strijden voor een beter resultaat.
Met deze instelling van de tweede helft mogen zij het volgende week opnemen tegen het nog puntloze Olympia en hopelijk levert dat een tweede overwinning op.
Ook deze wedstrijd wordt nog zonder publiek gespeeld maar hopelijk zal de wedstrijd via Facebook live-stream weer te volgen zijn.

Verslag: Cgris Bogaers