DDH - BEL bestaat 1 jaar! - Sv Laren 99

DDH - BEL bestaat 1 jaar!

DDH - BEL bestaat 1 jaar!

8 mei 2023 13:00


We zijn jarig !!! 10 mei aanstaande bestaat De Derde Helft-BEL 1 jaar. Het is een landelijk initiatief dat ondersteund wordt door het Nationaal Ouderen Fonds, met de doelstelling om 55 plussers meer in beweging te krijgen door een sociaal actieve omgeving te creëren. John Timmerman (SVLaren'99) en Jur Maatman (Buurtsport Coach) hebben het initiatief vorig jaar omarmd en samen met een aantal oudere SVLaren'99 leden de DDH-BEL vormgegeven.

Dinsdagmorgen 9 mei staan we om 10 uur even stil bij dit feestelijke moment. We kijken even achterom en mogen we best zeggen dat het een geslaagd jaar is geweest. Wekelijks zijn elke dinsdagochtend tussen de 60 tot 80 deelnemers in beweging met de activiteiten die bij DDH-Bel georganiseerd worden. Walking Football, Jeu de Boules, tennis, fietsen of wandelen zijn de populaire buitenactiviteiten, maar ook binnen zijn deelnemers actief met biljart, bord en kaartspellen. Het klaverjassen op de woensdagmiddag en de kookworkshops op de vrijdagochtenden mogen we ook zeker niet vergeten. Voor elk wat wils. 
 
Fotomomentje !
Onze eerste verjaardag is ook een mooi moment om een groepsfoto te maken. We mogen er uiteindelijk best trots op zijn dan wij met zo’n grote groep deelnemers zo lekker actief bezig zijn.
We willen op 9 mei graag een groepsfoto maken waar alle deelnemers van de verschillende speltakken op staan. Bijvoorbeeld op de tribune of op de trap bij de entree.

Als iedereen om 9:45 uur aanwezig kan zijn, dan kunnen we alles voor aanvang van de activiteiten regelen. 

 

U bent van harte uitgenodigd om dit met ons te vieren onder het genot van een kop koffie en een lekkernij.

 

Team De Derde Helft-Bel.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!