Vrienden van sv Laren '99 - Sv Laren 99

Vrienden van sv Laren '99

Vrienden van sv Laren '99

Club van Vrienden van SV Laren ‘99

WORD LID VAN DE “CLUB VAN VRIENDEN VAN SV LAREN ‘99

Om de mooie ambities van SV Laren ’99 waar te kunnen maken en verder voetballen op onze club betaalbaar te houden, is de financiële ondersteuning van sponsoren niet meer weg te denken. Naast een aantal grote hoofdsponsoren wil de sponsorcommissie ook een beroep doen op enthousiaste ouders die de club een warm hart toe dragen.

Daarom is de “Club van Vrienden van SV Laren ’99” opgericht. Iedereen die de club kan en wil ondersteunen nodigen wij uit om lid te worden van onze vriendenclub. Voor de leden van deze club willen wij een (paar) keer per jaar een bijeenkomst organiseren om over verschillende actuele (voetbal) thema’s van gedachten te wisselen.

De Stichting Vrienden van SV  Laren ’99 heeft tot doel het bevorderen van het prestatieve en recreatieve voetbal SV Laren ’99. De Stichting investeert de donaties van haar vrienden rechtstreeks in de (verbetering van de) kwaliteit van de trainersstaf van onze jeugd, voor zowel de selectieteams als de recreatieve teams. Hierdoor zijn wij als club in staat om alle onze jeugdvoetballers twee keer in de week te laten trainen onder begeleiding van een kwalitatief goede trainer. Als Vriend van SV Laren draag je dus direct bij aan het voetbalplezier van onze jeugd en waarschijnlijk ook van je eigen kind.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Inschrijfformulier vrienden van sv Laren

Voor- en achternaam
E-mail is nodig voor de bevestiging
U betaalt minimaal €100 voor een jaarlijkse donatie. Kies het bedrag dat u wilt betalen
aantal
x € 1,00
Dit betreft geen sponsorbord maar een plaats op het bord met alle vrienden.

€ 0,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!