Scheidsrechter

vacant

Accommodatie

Onbekend

Zaterdagmiddag 14 maart 2015. Deze middag stonden we tegenover de C1 van Vreeswijk. Nog niet eerder tegenover ons gehad en gezien het resultaat een team waar je van alles van kon verwachten. Dus opperste concentratie en voorbereiding gewenst, soms makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Jetze moest helaas op het laatste moment afhaken maar we mochten gelukkig gebruik maken van Raoul. Na de opstelling te hebben doorgesproken onze warming up. Scheidrechter Frans Majoor trad tevens aan en niet veel later mocht te aftrap plaatsvinden.

Begin van de wedstrijd was het voor Laren zeer onrustig. Een onrust die helemaal niet nodig was maar vooral ontstond doordat we vaak net een stapje te laat waren, ons niet snel genoeg vrij en beschikbaar maakten voor onze medespeler wanneer we balbezit kregen. Jammer gewoon omdat de C1 veel beter kan voetballen. De achterhoede heeft op haar beurt geen kans gedurende die periode weggegeven, dus dat mag ook gezegd worden. In de eerste helft kregen we twee mooie kansen maar beide werden niet benut. En zo gingen we de rust in met een stand van 0 tegen 0.

Tijdens rust kleine peptalk en een iets andere opstelling doorgesproken. En zo gingen we vol goede moed aan de tweede helft. Ook de eerste 5 a 10 minuten onrustig en denk na zo’n 10 minuten kregen de heren gelukkig meer vleugels. Elkaar weten te vinden, combinaties en veel meer spel en balbezit. Duidelijk meer controle op de wedstrijd. Mede door Daan welke nu spits stond en zorgden voor veel onrust in de achterhoede van Vreeswijk. En zo werden we ook veel gevaarlijker. Uiteindelijk wist Thomas door een passeeractie voorbij de verdediging en keeper te komen en de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. 1 tegen 0 al was de wedstrijd natuurlijk nog niet gespeeld. Ook in de tweede helft hadden we tot dan geen kans weggegeven maar met maar 1 doelpunt voor blijft er altijd een zekere risico. Gelukkig wist Gijs voor een tweede treffer te zorgen, beheerst na uitspelen van de verdediging van Vreeswijk en de keeper op het verkeerde been te zetten zorgden hij voor 2 tegen 0.

Met deze 2-0 voorsprong vloot Frans uiteindelijk de wedstrijd af. Goed te zien dat de jongens van de C1 zich wisten te herpakken, daardoor controle op de wedstrijd kregen, het spel wisten te maken en zodoende zorgden dat ze met 3 punten het veld konden verlaten. Zoals Hans Meijer bij het afgeven van zijn foto’s schreef; het was koud maar wel 3 punten. En zo is het ook. Dus de complimenten voor de C1 en Raoul bedankt voor het invallen.