Nieuws

Nieuws

SV Laren ‘99 verkoopt loten met de Grote Clubactie

22 september 19:30  Dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor nieuwe trainingsmaterialen en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.meer »

15x gelezen

Interview met Jeroen Flink

19 september 20:00  Er zijn een paar mensen binnen SV Laren die heel ver terug gaan in de historie met de club. Jeroen is er daar een van. Gert Willigenburg (wie kent hem niet) was zijn eerste trainer. Jeroen bleek al snel een keeperstalent te hebben en in die functie heeft hij zelfs voor het Nederlands Militair Elftal mogen uitkomen! Inmiddels 25 jaar betrokken bij SV Laren, want zijn zoon Joris bleek de passie voor voetbal van zijn vader geërfd te hebben. Aangezien Jeroen voor zijn werk als Algemeen Directeur bij Filmservice B.V. erg druk is en vaak in het buitenland heeft hij een goede assistent aan Joris bij de trainingen van de JO19-1. Jeroen's trainerscarrière startte in 2005 en daarin ontwikkelde hij zich pijlsnel door opleidingen tot Junioren coach, UEFA C Trainer en Coach III Senioren. Wellicht denk je dat hij het zo druk genoeg heeft? Maar duizendpoot Jeroen geniet naast werk en voetbal ook van lekker eten, formule 1, golfen, zijn gezin en nog veel meer. Waaronder iemand die hem joelend begroet?! Wil je weten wie dat is: lees dan het complete interview op de website.meer »

68x gelezen

Nieuwsbrief 1 2022/2023

25 augustus 17:30  -meer »

137x gelezen

JO7 4x4 competitie en ouderavonden

24 augustus 10:00  Dit seizoen starten we met een ongekend grote groep mini’s en daar zijn we maar wat blij mee! De oudste mini’s (J07) gaan op zaterdagen klaargestoomd worden voor de competitie van het seizoen erop, aan de hand van een onderlinge 4x4 competitie in toernooivorm.meer »

51x gelezen

Aanmelden vrijwilligerstaken nu mogelijk

21 augustus 18:00  De start van het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij en dat betekent dat we ook elke week weer opzoek zijn naar mensen achter de bar, in de keuken en op het wedstrijdsecretariaat. De bar- en wedstrijdsecretariaat diensten staan voor de volledige competitieweekenden al in het rooster. Wil jij je 125 euro vrijwilligersbijdrage terugverdienen? Schrijf je dan nu in!meer »

57x gelezen

Ere-wedstrijd Bart Kaarsgaren

20 augustus 15:00  Op zondag 16 oktober om 14:30 organiseren wij een ere-wedstrijd voor Bart Kaarsgaren, 18 jaar speler van laren 1. Nimmer laten afweten en altijd voorop gegaan in de strijd. In al die jaren heeft hij vele medespelers gehad en heeft hij diverse trainers, leiders en verzorgers versleten.meer »

149x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!