Nieuws

Nieuws

Senioren mogen (deels) weer trainen!

1 maart 21:45  Vanaf WOENSDAG mag een deel van de senioren ook weer trainen! Daardoor zijn er (tot de avondklok af loopt) een aantal wijzigingen in het trainingsschema! Zie bijgaande foto.

68x gelezen

Training komende week afgelast

6 februari 16:00  Vanwege de weersverwachtingen zullen de trainingen komende week niet doorgaan. Ook de onderlinge wedstrijden op zaterdag gaan niet door. Ook recreatief spelen mag niet, omdat het kunstgras dan kapot gaat. In de loop van de week bekijken we of we de week daarna weer het veld op kunnen!

73x gelezen

Activiteiten in de kerstvakantie

20 december 12:30  Sportief en actief, leuke activiteiten voor in de kerstvakantie georganiseerd door o.a. de buurtsportcoaches van @sportiefengezondbel - Deelname is kosteloos - We hanteren vrije inloop - We houden ons aan de corona maatregelen - Weer of geen weer, wij zijn er! #activiteiten #gratisdeelname #sportief #actief #kerstvakantie

74x gelezen

Notulen ALV 14 september

2 november 19:00  In de bijlagen zijn de notulen van de ALV ban 14 september 2020 te vinden.meer »

30x gelezen

Nieuw Clubgebouw – we gaan beginnen!

31 oktober 14:15  Na jaren van voorbereiding (eerste plannen en tekeningen uitwerken, mogelijke aannemers en andere leveranciers benaderen, financieringsplan uitwerken) en na intensievere werkzaamheden in het afgelopen jaar (aannemer en leveranciers selecteren, gedetailleerde bouwkundige en financiering plannen uitwerken, vergunningen aanvragen, tijdelijke accommodatie faciliteren, leeghalen van het huidige clubgebouw, verhuizen en opslaan van meubilair en apparatuur) is het eindelijk zover:meer »

291x gelezen

Competities minimaal vier weken stilgelegd

13 oktober 23:00  De Corona besmettingscijfers zijn zodanig zorgwekkend, dat de regering vanavond extra maatregelen heeft aangekondigd om het virus te beteugelen.meer »

167x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!