Fysio en AED - Sv Laren 99

Fysio en AED

Fysio en AED

Fysiotherapie / Verzorging bij SV Laren ’99

Fysiotherapie van Straten is verantwoordelijk voor de paramedische begeleiding binnen SV Laren '99.
Fysio- en manueletherapie Van Straten heeft praktijken in Laren ( Heideveldweg 12), Bilthoven ( Jan Provostlaan 87-89) en in Hilversum op het Arenapark (Arena 301/303).
Fysio Van Straten heeft al dertig jaar ervaring in de sport, wij behandelen recreatieve sporters maar ook  internationale toptennissers en topvoetballers.
FysiovanStraten geeft leden van Sv Laren en hun familieleden de mogelijkheid gebruik te maken van gratis consult door 1 van de fysiotherapeuten. Consult is op de praktijk op de Heideveldweg 12 Laren.
Op dinsdag van 19-20 uur en op zaterdagochtend van 9-10 uur  is het mogelijk om je klacht te laten beoordelen en advies te krijgen hoe hier verder mee om te gaan.  Een consult duurt 10 minuten en is in principe GEEN behandeling.  
Wij hebben gekozen om deze service op de praktijk aan te bieden zodat we alles bij de hand hebben en privacy gewaarborgd blijft.
Wil je een consult? Stuur een mail naar:  info@fysiovanstraten.nl of bel met de praktijk: 035-5317249
Wij reageren met een tijdvoorstel. 
Is er behandeling nodig, dan zal er conform de verzekeringspolis van het lid gedeclareerd worden aan het lid of diens verzekeraar
Daarnaast is het dinsdagavond (tussen 19.00 en 20.30) mogelijkheid om op de club " in te lopen" voor een korte gratis behandeling.


De volgende mensen zullen op de club de verzorging doen. 
Bas Vercauteren
Gediplomeerd Sportverzorger en Sportmasseur. Bezig met opleiding fysiotherapie.
Bas zal op dinsdagavond aanwezig zijn (19.00-20.30) voor behandelingen en op zaterdag voor de begeleiding van het eerste team. 
Jeffrey van Leeuwen
Gediplomeerd Sportverzorger.
Jeffrey zal op donderdagavond aanwezig zijn voor behandelingen.

Fysio van Straten zal de begeleiders ondersteunen en daar waar nodig bijstaan. Om een indruk te krijgen  van de praktijken en  de medewerkers: kijk op www.fysiovanstraten.nl, u kunt onze activiteiten ook volgen op facebook (Fysio van Straten).
Fysio van Straten heeft de volgende kernwaarden: netheid, integriteit, professionaliteit, teamgeest en gastvrijheid. Ook binnen Sv Laren 99 zullen wij deze waarden uitdragen. 

Wij hopen er met zijn allen een groot succes van te maken en wensen u een blessurevrij seizoen toe. 

U kunt ons bereiken op 035-5317249

AED bij SV Laren '99

De AED hangt aan de rechterzijde buiten het clubgebouw bij de scheidsrechter-kleedkamers. De AED is aangemeld bij de Hartstichting en van hen hebben we een buitenkast gekregen. Deze is met een codeslot afgesloten.

Gebruiksaanwijzing

  • Voer de code 0112 in
  • Haal de AED uit de kast en druk op de knop.
  • Volg de instructies van de AED.

Voor meer informatie over het gebruik van de AED, zie onderstaande video. We raden ook aan om de app 'Reanimatie' van de Hartstichting te downloaden. 

Laten wij hopen dat hem nooit nodig zullen hebben... Maar áls wij hem nodig hebben dat wij hem goed kunnen inzetten.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!