Nieuws - Sv Laren 99

Nieuws

Nieuws

“DE DERDE HELFT”, MIJN ERVARINGEN.

Gisteren, 21 september 14:45  Auteur: Lucas van der Erve Het ontmoetingspunt van deze club is: Het SV terrein Sportvereniging Laren. De Derde Helft bestaat inmiddels vanaf 10 Mei 2022 en heeft een groot aantal deelnemers. Maar de meest actieve groep is rond de 80 personen. De derde helft heeft toch een beetje dezelfde filosofie als De BasBEL. De deelnemers komen ook uit Laren Blaricum en Eemnes. Het is een ontmoetingspunt voor “ouderen”, die het sociale aspect als hoofddoel stellen. De activiteiten kunnen zowel binnen (SV kantine) en buiten plaatsvinden. BINNEN: biljarten,sjoelen,een kaartje leggen, Rummy-cuppen,en nog vele anderen leuke dingen om te doen. BUITEN: Jeu de Boule (nu 6 banen nog 4 in de planning); verder: wandelen, fietsen, klootschieten. Iedere dinsdagmorgen om 9.30 uur komen we bij elkaar in de SV kantine. Uiteraard eerst een kop koffie. We praten over alles en nog wat en even bijpraten over de afgelopen week. Om exact 10.00 uur gaan alle activiteiten van start. En ik kan iedereen aangeven: het is “oer” gezellig. Je ontmoet weer nieuwe aardige mensen, die graag actief zijn en iets anders willen doen dan alleen maar “achter de Geraniums” te zitten. Ik neem aan dat dit soort activiteiten ook in buurgemeenten plaats vinden. Maar…, in de BEL gemeenten is het voor 100% het allerbeste georganiseerd in Nederland en dat zegt wel wat. Ga daar maar van uit. Ik ben lid van de BasBEL en deelnemer van De Derde Helft. Beiden zijn in één woord “Ultimo”

3x gelezen

De Derde Helft en Walking Football in het nieuws van 12-9-2023 op RTL om 19.30

13 september 12:45  Verrast werden wij met de vraag of er bij ons opnames mochten worden gemaakt in het kader van een item bij RTL over een gebrek aan bewegen in Nederland. En het bewegen is juist waar we met zijn allen mee bezig zijn. Op deze dag was er ook Klootschieten wat ook leuk in beeld kwam. meer »

4x gelezen

Feestje bij Jeu de Boules dinsdag 22 augustus 2023

25 augustus 9:00  Er is er een jarig HOERA.. Louis Sievers van harte gefeliciteerd met je verjaardag en dank je wel voor de heerlijke traktatie.

17x gelezen

KLOOTSCHIETEN Dinsdag 12 september 2023

22 augustus 14:30  Meldt u snel aan, want VOL is VOL. (Zie Flyer)

8x gelezen

Komende bijzondere activiteiten DDH-BEL

21 augustus 20:00  Op het moment van dit schrijven is de zomervakantie nog in volle gang, behalve bij De Derde Helft-BEL. Tijdens de vakantieperiode zijn de activiteiten gewoon door gegaan, zodat thuisblijvers er dinsdagsochtends toch lekker actief op uit konden gaan.meer »

121x gelezen

DDH-BEL nieuwsbrief 7

17 juli 16:30  Beste allemaal, klik op onderstaande link om nieuwsbrief van De Derde Helft - BEL te lezen. Met vriendelijke groet, Team DDH-BELmeer »

18x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!