Algemeen - Sv Laren 99

Algemeen

Algemeen

Welkom bij de afdeling Tennis van SV Laren '99

De tennisafdeling van de SV Laren ’99 is een onderdeel van de bruisende Sport Verenging Laren ’99. Als enige vereniging in Laren beschikken wij over 4 “All-Weather” banen met een uitstekende verlichting. Hierdoor kan het hele jaar worden gespeeld.

De tennisafdeling is in principe een recreatieve vereniging. Maar als je je wilt verbeteren kan dat ook, wij verhuren de banen aan externe docenten.

Er wordt door diverse seniorenteams deelgenomen aan KNLTB competities en er zijn ook gezellige onderlinge toernooien en het openingstoernooi. De woensdagavond is de toss avond. Door het automatische KNLTB lidmaatschap kan er ook worden deelgenomen aan externe toernooien bij andere verenigingen.

Voor senioren zijn drie soorten lidmaatschap mogelijk: jaarlid, zomerlid of winterlid. Als je bijvoorbeeld lid bent van een vereniging met gravelbanen, kan je in de winter voor een relatief laag bedrag toch blijven spelen. Onze voetballers en hun ouders kunnen tijdens de zomerstop voor een zeer gereduceerd tarief blijven sporten (zie beneden). Een zomer- of winterlid wordt niet aangemeld bij de KNLTB. 

Daarnaast is het mogelijk om een baan te huren, zonder verder lid te worden.

Ik wil lid worden, wat nu?
Super! We heten u graag welkom bij onze mooie vereniging. U kunt zich aanmelden als jaarlid, zomerlid of winterlid via het aanmeldformulier. Klik hier voor meer informatie. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met Coby Puijk, onze ledenadministrateur van de afdeling tennis.

Ik ben (ouder van een) voetballend lid, mag ik in de zomerstop tennissen?
Als (ouder van een) voetballend lid kun je tijdens de vakantieperiode van 1 juni tot 1 september voor slechts € 25,- p.p. een voetbalzomertennispas aanschaffen. Neem hiervoor contact op met Coby Puijk.

 

Baanreglement en afhangregels SV Laren’99

Algemeen

Men is gerechtigd te spelen, als door de betrokkene op het afhangbord,  op een bepaalde baan, op het juiste tijdstip is afgehangen met een KNLTB/zomer/winterpas, of bij baanhuur via de website of via een barmedewerker.

Spelers/speelsters die niet afgehangen hebben op het afhangbord mogen niet als speler/speelster op de baan actief zijn. 

Er zijn 2 banen gereserveerd voor leden van SV Laren’99. De 2 andere banen kunnen worden gebruikt door huurders van banen

 

En verder:

Speelduur:
Bij enkelspel bedraagt de speelduur 45 minuten en bij dubbelspel 60 minuten.

Speeltijden:
De banen zijn bespeelbaar gedurende het hele jaar tot 23.00 uur.

Opnieuw afhangen: Afhangen zo nodig in onderling overleg

Tennisactiviteiten: Tijdens competitie- en toernooidagen wordt er op het afhangbord medegedeeld welke banen bezet zijn voor de activiteit. Toss is elke woensdagavond van 19.30-21.00 uur op de banen 1 en 2.

Geen geldige pas: Afhangen met een ongeldige pas is niet mogelijk. Raakt een speler zijn geldige ledenpas kwijt dan kan er een nieuwe pas aangevraagd worden bij Coby Puijk. 

Baanverlichting:

De verlichting kan naar behoefte worden in/uitgeschakeld. De schakelaar van de verlichting is onder bij het talud naast de ingangstrap. Als u stopt met tennis, en er spelen geen anderen na u, dient u de verlichting ook weer uit te schakelen. De verlichting wordt uiterlijk om 23:00 uur uitgeschakeld.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!