Contributie - Sv Laren 99

Contributie

Contributie

Hoeveel vraagt SV Laren ‘99 aan voetbalcontributie komend seizoen? Voor Tenniscontributie zie Tennis.

Vrijwilligersvergoeding

Op de algemene ledenvergadering van SV Laren '99 is het besluit genomen om voor seizoen 2022-2023 een afkoopbijdrage van €125 te incasseren voor alle spelende veldvoetballeden.

Door het uitoefenen van een vrijwilligerstaak kan de vrijwilligersbijdrage worden terugverdiend. Voor junioren kan dit worden ingevuld door de ouders/verzorgers van het jeugdlid. Vanaf 16 jaar kunnen jeugdleden dit ook zelf terugverdienen.

Het bestuur bepaalt welke taken voor de vrijwilligersvergoeding in aanmerking komen. Het bestuur bepaalt ook of de taken naar behoren zijn ingevuld. De invulling is dus niet vrijblijvend. De terugbetaling zal plaatsvinden na afloop van het voetbalseizoen of zoveel eerder als mogelijk.

U kunt zich als vrijwilliger aanmelden bij de vrijwilligersadministratie via het contactformulier of door een account aan te maken en in te schrijven op taken via het rooster.

 

(Zaal)Voetbal

  • contributies.png          


Algemeen

  • Donateur c.q. niet spelend lid         € 45,00

 

Betaling

Op 24 juli zal de jaarlijkse automatische incasso plaatsvinden. U ontvangt ten minste 14 dagen van te voren de factuur per mail. Bij deze incasso zal ook de afkoop van het vrijwilligerswerk geïncasseerd worden.

Bij betaling in 4 termijnen zal het 1ste termijn op 24 augustus plaatsvinden. Tegelijk met het 1ste termijn zal ook de afkoop van het vrijwilligerswerk geïncasseerd worden.

Incasso 2e termijn volgt op:      24 Oktober
Incasso 3e termijn volgt op:      24 December
Incasso 4e termijn volgt op:      24 Februari
U ontvangt ten minste 14 dagen van te voren de factuur.

Voor vragen over de contributie kun je contact opnemen met de ledenadministratie via het contactformulier.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!