Informatie

Informatie

Plezier wint altijd bij SV Laren '99

De dag dat je 4 jaar wordt, kun je al starten bij de mini's van sv Laren’99. Er is geen wachtlijst bij onze club dus je bent meteen van harte welkom! Sommige kinderen zijn al heel zeker van hun zaak, en dromen ervan om profvoetballer te worden. Andere kinderen willen het eerst even aankijken, en moeten eerst ervaren hoe leuk het op onze club is. Daarom hebben we een proefperiode en spelen de mini’s en J07 spelers bij sv Laren ’99 de eerste 4 weken gratis mee! Dit seizoen ben je mini als je geboren bent in 2016 en 2017 (en komend seizoen 2018). 

Voetballen moet je leren en daarom geven wij 1x in de week training aan de mini’s. Op woensdag trainen onze mini’s op het kunstgras van 16:00 uur tot 17:00 uur. Natuurlijk is het trainen bij de mini’s nog geen verplichting. Er zijn meerdere trainers die ervoor zorgen dat iedereen aan het voetballen komt. Het is verplicht om scheenbeschermers en voetbalschoenen met noppen te dragen, zonder mag je niet meedoen.

Op zaterdag krijgen de mini’s nog een training en spelen ze onderlinge wedstrijdjes. Dit is elke week van 09:00 tot 10:00 uur, op grasveld 1. Ook dit is niet verplicht, maar wel heel erg leuk. De mini’s worden op deze manier “klaargestoomd” voor de 4x4 competitie van de J07. Onze trainers houden de ontwikkeling van de mini’s goed in de gaten en gedurende het voorjaarsseizoen wordt duidelijk welke mini’s al eerder klaar zijn voor het echte werk, in de J07. Deze J07-spelers hebben op zaterdag competitie tegen teams van andere clubs en gaan dan ook uit-wedstrijden spelen. Het sv Laren’99 tenue krijg je dan als speler in bruikleen, en hieraan zijn geen extra kosten verbonden. De J07 spelers (dit seizoen uit 2015) trainen op maandag en woensdag van 16:00 tot 17:00 uur.

Steeds meer meisjes gaan voetballen, en zeker ook op onze club zien we de afgelopen jaren een flinke toename. Intussen hebben we al 4 teams die competitie spelen en met elkaar trainen. Zodra er weer voldoende aanmeldingen zijn in een leeftijdscategorie, formeren we een team. En tot die tijd spelen de meisjes mee met de jongens.

Naast de trainingen organiseren we ook een (zaalvoet)toernooi en andere leuke activiteiten, zoals het bezoek van de pieten en onze gezellige clubdag om het seizoen af te sluiten.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je via het contactformulier contact opnemen met Elyne Kascha, de coördinator van de mini’s en de J07. Wil je je zoon of dochter direct aanmelden, klik dan hier voor het aanmeldingsformulier. Na aanmelding zal onze coördinator contact met je opnemen en de trainer(s) op de hoogte brengen van de komst van het voetbaltalent in spee. 

We verwelkomen je graag bij SV Laren ’99!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!