Informatie

Informatie

Plezier wint altijd bij SV Laren '99

De dag dat je 4 jaar wordt, kun je al starten bij de mini's van sv Laren’99. Er is geen wachtlijst bij onze club dus je bent meteen van harte welkom! Sommige kinderen zijn al heel zeker van hun zaak, en dromen ervan om profvoetballer te worden. Andere kinderen willen het eerst even aankijken, en moeten eerst ervaren hoe leuk het op onze club is. Daarom hebben we een proefperiode en spelen alle kinderen bij sv Laren ’99 de eerste 4 weken gratis mee! Dit seizoen ben je mini als je geboren bent in 2014, 2015 en 2016 (en komend seizoen 2017). 

 

Voetballen moet je leren en daarom geven wij 1x in de week training aan de mini’s. Op woensdag trainen onze mini’s op het gras van 16:00 uur tot 17:00 uur. Natuurlijk is het trainen bij de mini’s nog geen verplichting. Er zijn meerdere trainers die ervoor zorgen dat iedereen aan het voetballen komt. Het is verplicht om scheenbeschermers en voetbalschoenen met noppen te dragen, zonder mag je niet meedoen.

Op zaterdag spelen alle mini’s onderlinge wedstrijdjes op hun eigen officieel belijnde veldjes. Dit is elke week van 09:00 tot 10:00 uur, op veld 5. Ook dit is niet verplicht, maar wel heel erg leuk. Afhankelijk van de opkomst worden alle mini’s opgedeeld in teams van twee of drie spelers. Zij spelen dan tegen elkaar in een halve competitie. Hierdoor wordt elk kind betrokken bij het spel. Trainer Brian Schimmel begeleidt samen met enkele teamleiders deze wedstrijdjes. Na afloop nemen alle kinderen nog een penalty.

De mini’s worden op deze manier “klaargestoomd” voor de 6x6 competitie van de J08. Trainer Brian Schimmel houdt de ontwikkeling van de mini’s goed in de gaten en gedurende het najaars- of voorjaarsseizoen wordt hem duidelijk welke mini’s al eerder klaar zijn voor het echte werk. Er wordt dan een team samengesteld en bij de start van het volgende seizoen toegevoegd aan de J08. Deze spelers hebben dan op zaterdag competitie tegen teams van andere clubs en gaan dan ook uit-wedstrijden spelen. Het sv Laren’99 tenue krijg je dan als speler in bruikleen, en hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Steeds meer meisjes gaan voetballen, en zeker ook op onze club zien we de afgelopen jaren een flinke toename. Intussen hebben we al 4 teams die competitie spelen en met elkaar trainen. Zodra er weer voldoende aanmeldingen zijn in een leeftijdscategorie, formeren we een team. En tot die tijd spelen de meisjes mee met de jongens.

We voetballen het hele jaar door. Alleen in de kerstvakantie en wanneer het echt te koud wordt, stoppen we eventjes. Maar tot eind mei gaan we lekker door met trainen en (oefen)wedstrijdjes spelen. Daarna organiseren we als club nog minimaal 2 toernooien waar de mini’s ook aan mee kunnen doen. En er zijn nog andere leuke activiteiten, zoals het bezoek van de pieten en onze gezellige clubdag om het seizoen af te sluiten.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je via het contactformulier contact opnemen met Annemieke Jansen, de coördinator van de mini’s. Wil je je zoon of dochter direct aanmelden, klik dan hier voor het aanmeldingsformulier. Na aanmelding zal onze coördinator contact met je opnemen en de trainer(s) op de hoogte brengen van de komst van het voetbaltalent in spee. 

We verwelkomen je graag bij SV Laren ’99!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!