Fair Play beleid - Sv Laren 99

Fair Play beleid

Fair Play beleid

Fair Play, of in het Nederlands: ‘sportiviteit en respect’, heeft een sterk verhoogde aandacht binnen de sport en voetbalverenigingen in het bijzonder. 

Dit geldt ook voor SV Laren ’99. SV Laren ’99 wil dat alle betrokkenen bij SV Laren in een veilige omgeving kunnen sporten. SV Laren ’99 staat immers voor  ‘Plezier voor iedereen’. 

Om dit te kunnen borgen voert SV Laren ’99 een actief Fair Play beleid, waarmee zij aangeeft wat haar Fair Play regels zijn en wat bij SV Laren ’99 van alle betrokkenen wordt verwacht. 

SV Laren ’99 staat daarin niet alleen. Alle voetbalclus uit de Gooi- en Vechtstreek besteden veel aandacht aan Fair Play en sportiviteit en respect. Het zogenaamde Convenant, waarin alle clubs uit het Gooi en de Vechtstreek zijn vertegenwoordigd, heeft op dit gebied een aantal regels afgesproken. Deze regels zijn vastgelegd in de zogenaamde ‘Basis Elf’:

 In bijgaand document leggen wij verder uit wat het Fair Play beleid van SV Laren ’99  inhoudt.

 Wij kunnen daarbij niet genoeg benadrukken dat het naleven van normen en waarden binnen onze vereniging een collectieve verantwoordelijkheid is van álle betrokkenen op en rond onze velden!!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Laren '99

 

Fair Play Beleid (pdf)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!