Scheidsrechter

Mohammed, P

Zaterdag 19 september 2015. Deze zaterdag mochten we uit richting Naarden. De B1 van Laren bestaat grotendeels uit eerstejaars spelers die afgelopen seizoen in de C1 en C2 hebben gespeeld. Daardoor nog beetje zoekende qua opstelling en samenspel. Maar we gaan de goede kant op.

Vandaag als doel om minimaal gelijk te spelen en een punt mee terug naar huis te nemen. Daarbij de focus dat we achterin de boel dichthouden, mannetje goed dekken, communiceren en bij balbezit proberen op te bouwen.

En zo begonnen wij iets na tweeën (scheidsrechter in de file) aan onze wedstrijd. NVC had iets de overhand en zorgde dat we voornamelijk op onze helft aan het spelen waren. Toch kregen we ruimte om te spelen maar hielden we niet altijd onze rust om over te tikken. Dan was het uiteindelijk toch inleveren en moesten we onze kansen opnieuw afwachten.

Complimenten voor de achterhoede. Die zorgden ondanks de druk dat er geen echte kansen voor NVC kwamen. O.a. Tom, Tibo, Jornt, Frank, Coen en Nick hebben de beentjes uit hun lijf moeten lopen. Dat zorgde dat we met 0-0 de rust in zijn gegaan.

Thomas en Thomas waren beide niet lekker en heb ik moeten wisselen. Daardoor tijdens de tweede helft iets minder power in de voorhoede maar het was nu veel belangrijker dat we NVC geen kans zouden geven. Tegen einde van de wedstrijd werd de bal steeds hoog in onze 16 meter gebracht. NVC voerde de druk op maar zoals eerder gezegd we stonden goed te verdedigen en Jeffrey stond sterk te keepen.

En zo behaalden we als team ons doel. Door hard werken 1 punt mee naar huis. Proficiat mannen.