SV Laren 99 goed uit de winterslaap gekomen. Winst 1-6

Laren 99 1

Mannen, 1, 4e klasse E

3 februari 2018 15:00

De mannen van Fred Roest moesten na bijna 2 maanden competitie-stilstand aantreden in Amsterdam tegen Geuzen Middenmeer. De gespeelde oefenwedstrijden wezen op vormbehoud en dit werd aan de Middenweg bewezen.

In de eerste helft wist Wietse Broere de score te openen (0-1) en door Thomas Roest werd middels een fraaie vrijetrap de 0-2 gescoord. Nadat de gastheren de 1-2 op het scorebord hadden gebracht wist Thomas Roest met weer een vrije trap de 1-3 te scoren. Na de rust ging Laren goed door. Wietse Broere scoorde de 1-4. De uitblinkende Joey Franken zorgde voor 1-5. Tenslotte scoorde Wietse Broere zijn hattrick en werd de 1-6 eindstand bereikt.

Volgende week, zaterdag 10 februari om 14.30, is de volgende wedstrijd op het Schuilkerkpad tegen TOG uit de hoofdstad.