sv Laren '99 door in de beker na een verdiende overwinning op Quick Amersfoort (1-2)

AFC Quick 1890 1 (zon)

1 - 2

Laren 99 1

Groep 3 05

25 oktober 2017 20:00

In Amersfoort werd gewonnen van deze ploeg die momenteel 2e staat in de 3e klasse zondag, de poule waar Laren vorig jaar in uitkwam.
De eerste helft werd gespeeld in de schemering omdat de sleutel van de wedstrijdverlichting niet te vinden was.
Toch konden de toeschouwers een leuke wedstrijd zien, die vanaf het begin op het scherpst van de snede werd gespeeld. Eindelijk speelden de Laarders weer een wedstrijd op eigen niveau en er werd getoond dat het kunstje nog niet verleerd is. Nadat een penalty aan de Laarders was onthouden na een duidelijke handsbal werd de 0-1 uit een corner gescoord door een Quick speler in de 22 minuut. In eigen doel dus. Direct hierna een mooie redding van doelman Ingmar van Rosmalen, maar hij moest in de 35 minuut toch capituleren na een fraaie aanval van de Amersfoorters.
In de 2e helft werd eerst nog een doelpunt afgekeurd van Laren, waarna in de 75e minuut Joey Franken voor de 1-2 tekende.. Hierna ging Quick natuurlijk aandringen, stuurde iedereen naar voren en in de laatste minuut kwam de aanvoerder van de gastheren alleen voor doelman Van Rosmalen. Maar hij redde fraai ten koste van een corner.
Eindstand dus 1-2 en op naar de volgende ronde. En naar de derby as zaterdag tegen BVV '31.