3e klasse C

13 april 2019 14:30

Scheidsrechter

H.E.M. McIntosh

Onder winterse omstandigheden werd deze wedstrijd gespeeld. Het was ijzig koud en geregeld viel er hagelachtige sneeuw. De toch nog ruim aanwezige toeschouwers zagen een vreemde wedstrijd. Altius had deze week afscheid genomen van de trainer en kwam gemotiveerd uit de startblokken. Al na 2 minuten stond het 0-1. Ook hierna had Laren geen greep op het middenveld van Altius en konden de snelle Altius voorwaartsen bediend worden. Na 20 minuten stond het terecht 0-2. Hierna kreeg Laren plots greep op de tegenstander. Na 25 minuten wist Jeroen Roest de 1-2 te scoren. En na 35 minuten wist Jordi Karssen een prima pass van Bart Kaarsgaren met een uiterste krachtsinspanning langs de Altius doelman te werken (2-2). Vlak voor rust kon Laren op voorsprong komen, maar de toegekende penalty van Jeroen Roest werd met een goede reactie gestopt door de Hilversumse doelman.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Laren was de eerste 25 minuten de bovenliggende partij. Enkele goede mogelijkheden werden gemist en Bart Kaarsgaren raakte de paal. Toen de Laren achterhoede zich verkeek op een verre uittrap van de Altius doelman wist de snelle Jordy Arp zijn 2e doelpunt te maken (2-3) . En ook de 2-4 van dezelfde speler kwam uit zo’n snelle counter. Laren trok nu massaal ten aanval maar trok met de 2-5 aan het kortste eind. Vlak voor tijd wist Jeroen Roest toch nog een keer het net te vinden en bepaalde de eindstand op 3-5.

De Laren ploeg moet in de komende wedstrijden nog wel wat puntjes zien te vergaren. Dat zal volgende week tegen en in Maarssen wel erg moeilijk worden tegen de koploper. Aanvang wedstrijd in Maarssen 14.30 uur.