3e klasse C

17 november 2018 14:30

Scheidsrechter

Rob Bajema

De gasten uit Utrecht stonden op de vierde plaats en 1 plek boven de Laarders. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden en dat werd het ook voor het ruim opgekomen publiek. Laren begon wat afwachtend en Desto was in het eerste kwartier de bovenliggende partij. Doelman Van Rosmalen wist met grote moeite zijn doel schoon te houden en een Utrechtse aanvaller miste nog een keer voor open doel. De gastheren knokten zich vervolgens in de wedstrijd en het werd verder de eerste helft een gelijkopgaande strijd. Rutger Nordermann kreeg steeds meer vat op zijn zeer snelle tegenstander en waar nodig kreeg hij rugdekking vanuit het centrum met Morsink en Boogers als rotsen in de branding. De rust brak aan met de brilstand op het scorebord (0-0).  Net als de vorige wedstrijd speelde Laren een erg sterke  2e helft. Na 10 minuten scoorde Rick Hoofd de 1-0 en de beide ploegen gingen daarna de strijd aan voor (meer) treffers. Het venijn zat deze week in de staart. Met een fraaie vrijetrap scoorde Wessel Roet na 75 minuten de 2-0. Desto kwam terug tot 2-1 middels een strafschop na een wat ongelukkige handsbal, maar direct hierna scoorde Bart Kaarsgaren met een enorme poeier van buiten de 16-meter de 3-1. De Utrechters gaven het hierna op en de 5-1 eindstand werd bepaald door solo’s van Joey Franken en Jeroen Roest.

Wederom een doelpuntrijke wedstrijd, waarin het gemiddelde van 6 doelpunten per wedstrijd gehandhaafd blijft. Leuk om te kijken dus.

Volgende week uit tegen het nog puntloze Robinhood in Amsterdam. Aanvang 15.00.