Beker, 24 augustus 2013, Maarssen B1 - SV Laren B1

B-junioren, B1, Groep 1 27

24 augustus 2013 12:00

Scheidsrechter

Besamusca, S.B.

Vandaag de 1e wedstrijd gespeeld, in en tegen Maarssen – coach en 2 spelers nog op vakantie; de rest van het team afgelopen week de eerste trainingen gehad en nog niet met elkaar een wedstrijd kunnen spelen.

Met Thijs en Nick afwezig en Thomas 1e helft als wissel zijn we de wedstrijd in de volgens opstelling begonnen:
Jaimy, goal; Jan, rechtsachter, Tarik, laatste man; Rutger voorstopper; Jordy, linksachter; Gian, rechsthalf; Kaj, mid-mid; Nino, linkshalf; Anthony, rechstvoor; Jordi, spits; Ruben, rechstvoor.

Wedstrijd begon goed en enkele kleine kansjes voor ons; één echte eerste aanval van Maarssen resulteerde echter direct in een goal. Een tweede goal volgde enige tijd later; in het laatse kwartier van de 1e helft werden we echter weer sterker en hebben we verschillende kansen op de aansluitingstreffer gehad; echter het geluk, wat we op dat moment nodig hadden, ontbrak. De rust in met 2-0 achterstand – er zijn meer teams die achterstaan met 2-0 en dan terugkomen, dus nog vol goede moed om de tweede helft in te gaan. Jan wilde er uit, niet helemaal lekker, dus Thomas daarvoor het veld in, wat geschoven, waarbij Kaj naar de rechterflank ging en wisselend met Gian achter of half ging; Thomas dus op het middenveld, maar snel geswtich met spitspositie van Jordi. Deze tactische zetten J mochten niet baten, integendeel... de mindere conditie en weken trainingsachterstand tov de tegenstander (al 3-4 weken bezig) braken ons op. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd die snel op liep naar een score van 9-0, waarna onze mannen gelukkig met toch nog veel vechtlust een beschamende 10-0 hebben weten te voorkomen J

9-0 verlies dus, maar zeker lichtpunten gezien, en met het opvijzelen van de conditie, aanvulling met Thijs en Nick, hebben we een leuke groep waar we wellicht niet de bekerfinale mee gaan halen, maar straks in de competitie gewoon lekker gaan meedraaien!