Beker, 28 augustus 2013, SV Laren B1 - Elinkwijk B2

B-junioren, B1, Groep 1 27

28 augustus 2013 19:00

Scheidsrechter

Willemse, F.F.W.

2e wedstrijd – zoals na de 1e wedstrijd al vermoed: een duidelijk opgaande lijn na een goede 1e helft afgelopen zaterdag in Maarssen; nu met voltallige team en coach een prima 1e helft waarin er goede kansen waren om zelfs met voorsprong de rust in te gaan; heleaas bleef het 0-0. De 2e helft werd het wederom iets rommeliger en leek Elinckwijk iets meer de rust en het overzicht te bewaren, resulterend in een uiteindelijke 0-2 overwinning voor hen. Daar waar het in de 1e wedstrijd nog 40 min duurde om tot die stand te komen, was er nu een hele wedstrijd voor nodig. De tegenstander gaat in de competitie Hoofdklasse spelen, dus allerminst slecht gedaan, mannen! Het was, zeker de 1e helft, een leuke en spannende wedstrijd om naar te kijken!