SV Laren leidt ongelukkige nederlaag in topper tegen CJVV

CJVV 1

Jeroen Roest (schot)

3e klasse C

7 maart 2020 14:30

Teleurgestelde gezichten na afloop van de wedstrijd SV Laren tegen CJVV uit Amersfoort, een wedstrijd met twee gezichten waarbij uiteindelijk CJVV de gelukkige bleek.
Trainer Roest had de beschikking over zijn sterkste spelers en begonnen dan ook voortvarend aan de wedstrijd waarbij winst het enige is wat telde. Door een overwinning op CJVV zouden de titelaspiraties nieuw leven worden ingeblazen.
De eerste helft was helemaal voor Laren zonder dat er echte kansen gecreëerd werden, maar was het veldoverwicht meer dan aanwezig en kon een snelle aanval bekroond worden met een doelpunt van Jeroen Roest, die goed reageerde op een rebound, na deze openingstreffer bleef Laren op zoek gaan naar meer en had Laren nog drie goede kansen, een vrije schop kon ternauwernood worden overgetikt, was Wouter Boogers ongelukkig met een afstandsschot en had Joey Franken een mogelijkheid om de voorsprong voor rust uit te bouwen. CJVV kon daar weinig tegenin brengen maar wisten toch de rust te bereiken met slechts een 1-0 achterstand.
Na rust een compleet ander beeld, de wind was gedraaid en CJVV wist daar optimaal van te profiteren middels een serie goed indraaiende corners, waarbij de lat eenmaal redding bracht voor Laren. Het was echter een ongelukkige glijpartij van Wouter Boogers, wat de aanleiding was voor de gelijkmaker. CJVV bleef daarna de bovenliggende partij en 5 minuten na de gelijkmaker ging Rutger Nordemann ongelukkig in de fout waardoor de 1-2 op het scorebord stond. CJVV kreeg daarna niet al teveel mogelijkheden meer en kon Laren het initiatief meer naar zich toe trekken en probeerde trainer Roest met 2 offensieve wissels de gelijkmaker te forceren en kreeg Laren naarmate de wedstrijd vorderde meer mogelijkheden en leek in de allerlaatste minuut de gelijkmaker binnen te rollen maar voorkwam een CJVV verdediger de verdiende gelijkmaker.
Door deze nederlaag zal de titelstrijd verder gaan tussen Hilversum en CJVV en mag Laren zich gaan voorbereiden op de nacompetitie.
Volgende week zaterdag mag Laren de draad weer oppakken tegen AH ‘78 uit Huizen en zo derde plaats te verdedigen.
Verslag: Chrtis Bogaers